Post by cenfaserwheever on Mar 14, 2022 3:40:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ V טקטי: משחק מגדל הביטחון ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ V טקטי: משחק מגדל הביטחון IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פרימוג'ים רבים לפרוץ ▞▞▞
▞▞▞ V טקטי: משחק מגדל הביטחון 2022 version ▞▞▞
Vocabulary Builder: Daily Word Vzdělávání vspy
Tactical War: Tower Defense Chiến thuật tnrq
משחק הגנת מגדל בסיסי מאוד, אתה צריך לשחק רק כמו שהמפתח רוצה או שלא תשלים את הרמה עם 3 כוכבים
זה משחק מעולה אבל הרמות פשוט לא הוגנים הכסף שאתה מתחיל איתו לא מספיק לחלק מהרמות והאויבים דון מפיל מספיק כסף שדרגתי לגמרי כל צריח והעלאת כוח אבל לא יכול לעבור את הרמה 8
אנשים שהשאירו ביקורות חיוביות בוודאי מעולם לא שיחקו במשחקי הגנת מגדל לפני כן. מגדלים אלה אינם מעסיקים אויבים הקרובים ביותר ל"יציאה". בדרך כלל הם יורים על אויבים שאפילו לא קרובים לעלות לך בחיים/יציאה. שיחקתי מחדש את 5 הרמות הראשונות כדי לקבל מספיק כסף כדי לקנות/לשדרג נשקים ולהתקדם עם 3 כוכבים אבל אני לא יכול להשתמש בכלי הנשק החדשים. זה נכון שהם עדיין נעולים. בזבוז זמן. לך במקום זאת עם Toy Defense.
מעולה .רק חסר עוד שלבים
תשכחו מהמשחק הזה! אני אוהב משחקי מגדלים, משחקים לא בלתי אפשריים, שדרגתי הכל עבור הנשקים שלי ואני עדיין לא מצליח לעבור את רמה 6 ( שמתחיל ב-$100 וזה לוקח 2 סיבובים שלמים אפילו לשדרג את האקדח היחיד שלך. ואז, הג'יפים מתפוצצים להם OMG המשחק הזה החריף אותי ( או שתגדיל את הכסף ההתחלתי כדי שנוכל להרשות לעצמנו משהו והגדל את התשלום כדי שנוכל לרכוש את עניין ההאטה.
צריך עוד שלבים!
לא מאוזן עד כדי גיחוך. הדבר הטוב היחיד הוא שהוא לא מלא בפרסומות.
משחק מצוין! פרסומות מינימליות מאוד, משחק נהדר. שיחקתי את כל המשחק הזה פעמיים. המטרד היחיד שלי הוא שאין יותר סיבובים/שלבים. ולא יודע אם יש להם עוד משהו דומה. כל הכבוד למפתחים! אתה צריך לעשות מעקב עם שלבים כפולים חחח
צריך לחזור לרמות כדי לקבל כסף נוסף לשדרוג אבל חוץ מזה די כיף
משחק קשה
רעיון מצוין למשחק רמת הקושי אפילו בשלבי ההתחלה היא מגוחכת לקח יומיים מדי לנצח את רמה 3-5
משחק קטן ומדהים. אבל לא מקבל 5 כוכבים מכיוון שסיימתי את זה תוך יומיים ואין יותר רמות.
מעולה, רק קצר יחסית גם בלי הרבה פרסומות
קצר מדי, קל מדי, ולא מספיק מגוון של גלי אויב. זה אותו סיבוב של גלי אויב בכל סיבוב רק עיצוב מסלול שונה.
המשחק הזה הוא רעיון נהדר. המשחק הזה יהיה כמו הגשת הדראפט הגס הראשון שלך בשיעור אנגלית. בדרך כלל אתה מקבל ציון גס כדי ללכת עם זה. הייתי אומר שמפתחי המשחק מעולם לא שיחקו בבלונים לפני כן. המסקנה שלי ליזם... הסתגרו במשרד שלכם וטחנו בלונים למשך חודש. ברגע שאתה חושב שאתה יודע הכל על המשחק... אז נסה לשחק במשחק האשפה שלך. לך אני נותן לך ביקורת בונה. אני בטוח שאתה לא עושה עם זה כלום ועל זה אני אומר... הסר.
Tactical War: Tower Defense Game Strategy igsn
אין "אינספור גלים" כפי שנאמר בתיאור. זה די קל לנצח את כל המשחק הזה, ואז הכסף שלך חסר ערך. הייתי רוצה את המשחק הזה הרבה יותר טוב אם היה למעשה מצב אינסופי! אנא עדכן את המשחק הזה. אני רוצה לשחק יותר ואשלם על זה כסף!
Taktinis karas: bokštas gynybos Strateginiai usrk
ממש אוהב את המשחק. הסיבה שבגללה 3 כוכבים היא שניצחתי את כל 20 הרמות. האם אתה מתכוון להוסיף עוד רמות? אני פשוט לא מבין למה רק 20 רמות למשחק כל כך נהדר.
שנאתי את זה. המכניקה איומה. השדרוגים מפרכים. והפרסומות שהם דוחפים לך בגרון למשך 30 שניות הן מגעילות וצריכות להיות פליליות. בזבוז מוחלט של הזמן שלי.
עוד שלבים דחוף
מאתגר מדי. המקור היה למעשה אפשרי אבל נראה שזה שונה מאוד ולא בצורה טובה. אין דרכים לעבור את הרמות מבלי לשדרג מספר פעמים, פגם לא ב-btd, מכיוון שאתה יכול להרוויח את מה שאתה צריך לפני שהמשחק מציג את המטרות הקשות יותר, בניגוד למשחק הזה שמנסה יותר מדי לתפוס אותך. בתור משתמש שמעדיף שמשחקים יהיו מהנים ומשביעים, אני מאוכזב מהמשחק הזה. תחזיר את og btd
זה כיף אבל או שהמגדלים יקרים מדי מה שהם אנשים חזקים מדי בהתחלה. קל לשדרג את המגדל הראשון שלך. אבל קשה לקנות כל סוג אחר שכן אתה תמיד נאלץ לקנות את הזולים או לשדרג אותם כדי לעמוד בקצב של המחשב. עם זאת, המשחק קל לשחק קל לשדרג את הכוח הבסיסי של המגדלים שלך וגרפיקה הגונה
למרות שהמדריך היה די מהנה, אני לא בטוח מה לעשות ברמה 2 כדי להרוג את המשאית האלה, אתה צריך לפחות לתת לגיימר ללמוד את המשחק כמו שצריך לפני שתהיה קשוח בטירוף. אולי אחזור לזה כשהמפתח יתחיל להבין מהי כושר עמידה מתקדם
מאתגר
נהניתי מאוד, חבל שזה רק 20 רמות
די כיף עד רמה 14 ואתה מבין שזה בלתי אפשרי בלי לקנות מטבעות בכסף אמיתי. לְהִמָנַע.
אששששש
ממכר ביותר! הנפילה היחידה היא שאני לא יכול לאפס את המשחק לשחק בו שוב.
משחק מצוין. גרפיקה ודינמיקה של משחק הם ממש על הכסף. הלוואי שהיו לו יותר נשקים ורמות. השלמתי את כל הרמות עם שלושה כוכבים לפני כמה חודשים אבל אני ממשיך לשחק ברמות האהובות עלי. הוא מכיל מודעות אבל, בניגוד לרוב המשחקים, הן אינן פולשניות. אם היה עדכון פעם בשנה לפחות, בהחלט הייתי קונה את הגרסה בתשלום.
הצורך לצפות בפרסומות ולהפעיל מחדש בכל פעם שאתה נכשל לוקח יותר מדי זמן. אלא אם כן יש לך את הנשק הנכון במקום הנכון, אתה לא יכול לנצח. תמיד צריך לשחק באותה רמה 20 פעמים כדי לקבל 2 כוכבים ועם עזרה של YouTube אתה עדיין מפסיד. אני לא רוצה לשלם כדי להסיר את המודעות. רוב האנשים לא. זה רק משחק וזה בזבוז כסף. כאשר אתה צריך לצפות בסרטוני יוטיוב על איך ממש להחליף ציוד אחד כדי שתצליח, משהו לא בסדר.
Guerre tactique: Tower Defense Jeu Stratégie wza
בזבוז זמן טוב. כֵּיף. עם זאת, נראה שזה לא חוסך התקדמות. אחרי שקיבלתי כמה רמות וקראתי לזה יום, כשחזרתי למחרת ראיתי שאני צריך להתחיל הכל מחדש. מדברים על מתסכל.
כלי הנשק חלשים מדי, אויבים מהירים וחזקים מדי, לוקח יותר מדי זמן לשבור עצים וסלעים. 4, 5, 6 סיבובים רק כדי לשבור דבר אחד, שדרוגים יקרים מדי, אויבים לא מפילים מספיק כסף, המפה לא מספיק גדולה, לוקח יותר מדי זמן לטעון את הטלפורט ואת שלי, אין לך זמן להתכונן, המשחק פשוט מבאס. תוריד אותו מחנות Play.
אני לא מסכים עם יצירת משחק TD שדורש ממך להבין את המיקום המדויק ואת דרישת השדרוג עבור כל מגדל בודד. המשחק הזה דורש ממך לבנות ולשדרג בצורה מאוד ספציפית. אם אתה לא, אז אתה מפסיד. אין חופש יצירתי. ה"טקטיקה" בהגנה הטקטית אפילו לא נוכחת.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה. זה משחק הגנה ממגדל קטן, ואם אתה מעריץ גדול של סדרת Bloons, אני ממליץ לבדוק את זה. הלוואי שהיית יכול לעשות יותר עם המגדלים שלך מלבד לשדרג אותם. חוץ מזה, אין תלונות
למשחק יש פוטנציאל, אבל המודעות המגעילות שלא ניתנות לדילוג הופכות אותו לבלתי ניתן לשחק.