Post by cenfaserwheever on Mar 14, 2022 3:37:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више примогема ▞▞▞
▞▞▞ Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic 2022 version ▞▞▞
Ротолротп3оо п ко ЦД
Веома добра апликација за учење абецеде, потребна је напредна верзија.
Управо инсталиран. Већ на лекцији 2! Одлично &амп; забаван начин учења!
Одлична апликација за учење читања руског и веома ефикасне лекције. Нисам сигуран како зарађују новац јер ова апликација има материјал одличног квалитета. Препоручује.
Ово ми је од велике помоћи
Ова апликација је више него корисна! Толико сам се мучио са изговором руских речи, и нисам могао да нађем добар начин да научим азбуку или криптику (као и да их говорим јасно и ефикасно), а ово ми је помогло у свему томе! Све је било супер јасно, чак ме је ту и тамо научило понеку нову реч. Био је то тако лак, али афективан начин учења! То ме је мотивисало и није се понављало или досадило. Било је и веома интерактивно, и генерално, ово ми се допало!
Одлична апликација. Волим га😘😘😘
Сјајна апликација која држи кључ до фасцинантног језика! Креаторима: хвала - спасибо!
Било је савршено и научио сам тако брзо, хвала!
Стварно функционише! Хвала💕
Одлично, заиста помаже
Савршено, лако и једноставно
Желим да изразим највећу захвалност креатору ове апликације. Генерално, ово је било одлично искуство за учење руске абецеде, као и за прикупљање речника успут. Метод наставе је веома користан и пријатан. Ако желите да научите ефикасније, предлажем да водите књигу композиција за белешке на које можете да се вратите у будућности. Мој једини проблем је био што поља за потврду нису остала означена након што сам напустио апликацију; ипак није велики проблем. Хвала вам пуно на помоћи!
Фантастично за све који почињу од нуле. Волите употребу сродних речи за побољшање разумевања читања и брзог усвајања језика.
Сјајно! Волим ову апликацију
Сада ради како треба👑 Хвала вам пуно и заслужујете 7*🔜
Öyrən və oynamaq. ABŞ İngilis dili sözləri - söz Təhsil ensx
То је најлакши и најлакши начин да научите руско писмо. Такође је прилагођен кориснику. Користите ову апликацију ако желите брзо да научите.
Волите ову апликацију! Није превише и могу се вратити да исперем и поновим. Дао бих му још једну звездицу, да сам могао да паузирам и онда се вратим да наставим. Али ако паузирам и закључам екран, мораћу да почнем изнова са видео снимком. Наравно, могу ффвд. Свакако ћу погледати и разговорни руски. Спасибо!
Требало ми је отприлике дупло дуже са паузама и видео паузама да се уверим да нисам заостао, али заправо функционише. После свих лекција моћи ћете да изговорите руске речи. Очигледно је да ће за постизање дугорочне меморије бити потребна свакодневна вежба. Много лакше него да покушавате да то урадите сами са флеш картицама.
Одличан садржај, али доступност је проблем. Ако је интернет лош, прекинуће се и оставити видео, не можете чак ни да се вратите тамо где је престао да се баферује. Требало би да буде.доступно ван мреже, тако да га можете користити у возу и авиону.
сада могу да читам руски.
Одлична апликација, веома ефикасна у подучавању руског, међутим 2 мане: 1.) Потребан је активан интернет да би се видео снимци пуштали, ранија верзија је радила ван мреже, жалим због ажурирања и 2.) Не чува обележиваче
До сада... најбоља апликација за подучавање. Свиђа ми се.
Најбоља апликација за учење
Стварно је добро. Помогао ми је да схватим руско писмо и памтим већину слова, рекао бих да га прођем још једном да га стварно разумем, али осим тога добро је
Веома лако разумети уживао сам у гледању видео записа. Нисам сигуран како те натерају да то научиш тако брзо и лако, све што сам урадио је да сам погледао сваки видео два пута и сео неколико сати, ипак се надам да ће ово помоћи свима који желе да уче.
Волите да пишете и говорите руски добру апликацију
За сада уживам у овој апликацији и волим како све објашњавају и подучавају. Они олакшавају разумевање и учење. Ово је супер! ја сам поцетник.
одлична апликација! ћирилицу сам научио за врло кратко време.
Не знам да ли је ово бесплатно, и овај и руски Маде Еаси подцаст (такође бесплатан) су невероватно структурирани, лаки за праћење и помоћи ће вам да постигнете своје циљеве.
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic Eğitim pazk
Изгледа заиста лепо до сада!
Одлично за стварно учење основа и памћење.
хвала сада могу да читам руски
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic Giáo dục ular
Користио сам Дуолинго да учим руски и добро ми је, али не могу да вам се довољно захвалим за ову апликацију! Учим да читам тако брзо, бесплатно је и без реклама! Свиђа ми се! Свако ко жели да научи ћирилицу може да је научи овде
Моја прва апликација да научим да читам страни језик и ово је веома добро објаснило. Успео сам да завршим 7 од 15 лекција у једном потезу и након што сам подигао главу, могао сам да прочитам доста речи. Два палца горе