Post by cenfaserwheever on Mar 14, 2022 3:15:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Radish Fiction ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Radish Fiction IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja daugiau kristalų ▞▞▞
▞▞▞ Radish Fiction 2022 version ▞▞▞
Po atnaujinimo sudužo ir neveikia
Iš pradžių skyriau 5 žvaigždutes, bet dabar duodu dvi, kai praleidžiu dieną skaitydamas savo išsaugotas monetas, dingsta
Mėgaukitės programa. Būtų puiku, jei gautume pranešimus, kai kas nors atsakys į mūsų komentarus, ypač autorius
Mėgsti knygas ir galimybę užsidirbti, kad nereikėtų mokėti už skyrių skaitymą.
Tiesiog norėtųsi, kad laukimo laikas būtų trumpesnis. Pinigų išleidimas monetoms greitai padidėja. Gali pridėkite parinktį, bet dabar visai knygai. Taip pat naudokite rašybos tikrinimą. Kartais klaidos būna tokios blogos, kad sunku skaityti.
Radish Fiction Kitab və Arayış hnht
Radish Fiction पुस्तकें और संदर्भ wjv
Vienintelė problema, kurią turiu, yra ta, kad mano programa kartais užšąla ir turiu ją paleisti iš naujo
Kaip ir istorija iki šiol. Bet 10–60 minučių laukimas yra juokingas...
Redish turi labai įdomių knygų. Man patinka skaityti. Man patinka programa, ji nepanaši į daugumą programų, kuriose turite laukti kelias dienas, kad gautumėte monetų ar skaitytumėte.
Gerai, kol kas man nepatinka tai, kad sakoma nemokamai, o ne
Patinka programa ir istorijos, bet laukimas šiek tiek erzina, bet nėra baisus. Tačiau laimingas lošimas yra tikrai baisesnis nei vieną kartą dabar, kai gaunu vieną monetą, bet jos galiojimo laikas baigiasi! Pavyzdžiui, kodėl, jei man reikia 3 monetų, kad galėčiau ką nors padaryti. Jau nekalbant apie tai, kad 3 kartus dabar man buvo suteikta kitokia kortelė, nei aš pasirinkau.
Mylėk knygas. Ne toks patenkintas laukimo laiku ar mokesčiais.
Brangus. Skyriai per trumpi
Mėgstu knygas, bet norėčiau, kad skyriai būtų ilgesni.
Pirmą kartą žiūrint ridikėlių grožinės literatūros knygas ir aš jau myliu. Laukiu, kol pamatysiu daugiau, kad įvertinčiau ir daug geriau
Man patiko dauguma knygų, bet visada manau, kad tokios programos yra brangios
Pretenzijos per renginius jums duos iki 45 nemokamų monetų arba mažiausiai 4, bet tada tik 3. Arba per kasdienį monetų dovanojimą atrodo, kad turite 1 iš 6 šansų laimėti gerą prizą, pavyzdžiui, padorų monetų skaičių. , bet tik leiskite jums laimėti vieną. Tikrai apmaudu!!
Valandą laukti, kol epizodas bus nemokamas, gali būti sunku.
Radish Fiction Βιβλία και αναφορές qwsq
Tiems, kurie nenori apgailėtinai leisti laiką su paskyros nustatymais, nešvaistykite laiko ir pastangų, nes patvirtinimo el. laiškas visiškai neveikia. Tai reiškia, kad nėra jokio būdo patvirtinti norint pakeisti el. pašto adresą, ištrinti paskyrą arba pamiršus slaptažodį. Kada tai bus sutvarkyta?
Awesomeeeee!! Man tai patinka. Laukdami, kol bus atrakinta serija, galite laimėti monetų ir perskaityti daugybę istorijų. Freakeeen nuostabu!😍😍❤
Meilė myli šias istorijas. Buvo puiku, tik norėčiau, kad skyriai būtų ilgesni.
Man patinka, bet turiu problemų. Reikia atrakinti besibaigiančius skyrius, ypač kai tai taikoma nebaigtiems kūriniams, dėl kurių gali susidaryti šimtai skyrių, priklausomai nuo to, kur jie yra istorijoje, ir jie gali skirtis, net jei istorijos yra baigtos. Istorijose gali būti, kad atrakinsite paskutines 5 serijas, tačiau viename, kurią ką tik perskaičiau, buvo 14 paskutinių monetų, kuriems reikia atrakinti! 14! Dabar tai tik pasinaudoja. Tada, kalbant apie atsitiktinius, kai kurie laukimo laikai yra beprotiški nuo 1 iki 24 valandų! Suklastotas loteris. ir kt.
Per ilgai laukti skyrių, kurie iš tikrųjų yra pastraipos. Juokingas laiko švaistymas su visomis sekso scenomis. Skaitydami tą pačią knygą mėnesius, neskaitysite kitų. Bus ištrintas Ridikėlis, kai baigsite šią knygą.
Paruošta ištrinti programą. Aš bandžiau valandas kasdien įkelti jų "atnaujinimą" nesėkmingai. „Torn between Alphas“ skaičiau daugiau nei metus, o tai pakankamai sunku, nes NIEKADA nesibaigia, bet pasiekiau 17 skyrių, 60 skyrių ar daugiau. Dabar įtariu, kad tai toliausiai, ką kada nors pasieksiu. Tai manęs nedžiugina!
Man patinka skaityti knygas internete. Vienintelis susirūpinimas, su kuriuo susiduriu dėl šios programos, yra tai, kad ji nesuteikia skaitytojui galimybės toliau skaityti, nes reikia žiūrėti tik 6 vaizdo įrašus ir per dieną gauti tik 6 monetas. Nuo tada, kai pradėjau naudotis šia programėle tik 1 kartą, laimingame lošime gavau 6 monetas. Kitos tokios programos siūlo galimybę žiūrėti vaizdo įrašą ir pereiti prie kito skyriaus, kuris turėtų būti įdiegtas ir šioje programoje, skaitymas. Arba tiesiog prarastumėte klientus.
Galėjo būti penkių žvaigždučių, bet kai kurie jūsų autoriai nepagrįstai naudojasi skaitytoju, be reikalo trumpindami epizodus. Jami iš „Milijardieriaus surogato“ yra tipiškas pavyzdys. Ačiū. Neseniai buvau nurašytas už 200 monetų prenumeratą, bet monetų negavau. Aš vis dar rašau laiškus su Radish ir Google. Todėl 4 žvaigždutes sumažinu iki 3 žvaigždučių.
Laimingo traukimo metu gausite tik 1 monetą. Tai beprotiškai suklastota 😤. Turėtumėte turėti galimybę paversti kuponus į 3 monetas, kad tai būtų tikroviškiau.
Knygos yra geros, bet 3 valandos yra ilgas laikas, kol reikia perskaityti naują skyrių. Šiek tiek varginantis ir gali sukelti nesidomėjimą... apsvarstykite galimybę laukti trumpiau. Ppl, kurie nori nusipirkti monetų, kad galėtų netrukdomai skaityti, vis tiek tai padarys.
Na, iki šios dienos šiai programai būčiau skyręs 10 žvaigždučių, bet kai esi išmestas ir turi vėl prisijungti 7 kartus ir pamesti monetas, o jų negrąžinsi, tai šiek tiek apmaudu. Dabar, kai jie tai ištaisys, aš vėl būsiu laimingas žmogus ir laimingesnis skaitytojas.🥰🥰🥰🥰💖💖💖💖💖💖💦💦💦
Šioje programoje yra keletas tikrai puikių ir gerai parašytų istorijų! Liūdna ir nusivylęs, kad jam skyriau tik dvi žvaigždutes ir visa tai dėl laukimo laikotarpio!! 24 valandas laukti skyriaus, kurį perskaitytumėte vos per 5 minutes, yra tiesiog beprotiška ir galiu neleisti man perskaityti likusios istorijos! Kai su šia programėle galiu per porą dienų perskaityti istorijas ir knygas, man prireiks mėnesių, kol pabaigsiu tik vieną, ir tai tikrai apmaudu:( Būčiau skyręs 5 žvaigždutes, jei laukimo laikotarpis būtų vos pora valandų
Dust Settle 3D - Galaxy Attack እንቅስቃሴ ያለባቸው vhdw
Teko išleisti daugiau pinigų skaitydamas knygą, kuri, regis, niekada nesibaigs, nei pirkdama romaną.
Meilės programoje rasite daugybę istorijų, ypač jei mėgstate paranormalias romantikos istorijas su figūros keitėjais ir vampyrais
Tai tikrai šaunu, nors man 14 metų ir neturiu banko sąskaitos, kad galėčiau nusipirkti monetų, aš visada žiūriu skelbimus 6 kartus, kad gaučiau 6 monetas, ir jie taip pat turi nemokamų dovanų. Man tai labai patinka ❤
Vagys. Jūs mokate už monetas, tada jos jus apmokestina dvigubai arba jūsų monetos tiesiog išnyksta. Rašiau jiems 3 kartus dėl šios problemos, bet jie tiesiog atsiunčia formos laišką ir sako, kad susisieks su jumis, bet ne. Su Kindle Unlimited jums daug geriau už 10 USD per mėnesį
Patiko čia esančios knygos. Kartais man parodo knygą, kad už 3 monetas perskaičiau 3 skyrius ir tada užknisu. Ir dažniausiai tai būna knyga, apie kurią negalvočiau skaityti. Man patinka serijos knygos. Neseniai baigiau vieną ir nemiegojau visą naktį, kad pabaigčiau, be to, turėjau žinoti, kas nutiko toliau. Vienintelis dalykas, kurio nekenčiu, kai turi turėti monetų visai knygai, tai užtrunka nemažai laiko (nebent tau pasisekė gauti 500 monetų), bet galiausiai gaunu tai, ko man reikia.
Ši programa yra brangi! Verčiau nusipirkčiau knygą, nei laukčiau 3 valandas ar mokėčiau už skyrių. Nerekomenduoju šios programos.
Neprideda kasdienių monetų, praėjo savaitės, jų nepridėjo, o dabar jas atima, aš nusipirkau jas, o jos keistai jas atėmė, aš jų nenaudojau, bet nuolatos pameta monetų istorijos yra nuostabios, suteikiančios 3 žvaigždutes, bet pataisykite monetas problemų ir tada skirs 5 žvaigždutes
Tikriausiai puikiai tinka rašytojams, tačiau monetos kainuoja per daug ir nėra galimybės jų užsidirbti. Kuponų reikalas būtų gana šaunus, jei gaučiau kuponus pasakojimams, kuriuos jau skaičiau. Laukti 24 valandas vieno skyriaus yra juokinga. Pavyzdžiui, jei turiu palaukti, bent jau paversk tai verta ir duosiu kelis skyrius. Suprantu, kad tai turėtų jus suvilioti, kad pasiektumėte tašką, kai norite nusipirkti monetų, kad paremtumėte autorių, bet ne visų kišenės tam yra skirtos.
Nepakanka būdų užsidirbti monetų...arba jų negaunate...mėgstu istorijas, bet kai kurios užsitęsia per ilgai, o kitos per trumpos...
tikrai ridikėliai! paskambinote Milijardieriaus pakaitalui nemokamai, bet dabar prašote nusipirkti monetų. ar esate sukčius? knyga dabar tokia bloga ir ilgai skaitant kantriai laukiu kupono kas valanda,dabar tu manes prašai nupirkti monetas.kaip tu taip vadini?net užblokavai man komentuoti knygą.tikrai labai greitai blogai ir tai slegia. Ar kada nors skaitėte jį pats ir pajutote, kokia turėtų būti skaitytojų nuomonė? Taigi praraskite skaitytojus, jei taip tęsite.
gera programėlė skaitymui. mėgaujuosi tuo. bet mūsų uždirbtų monetų galiojimo laikas neturėtų pasibaigti.buvau išvykęs porai dienų ir dingo 😞
Viskas gerai. Man nepatinka monetų sistema. Ieškojau programos, kurią galėčiau skaityti nemokamai, bet tai nėra techniškai nemokama. Man pavyksta, bet užtrunka ilgai, kol gaunu monetas, ir pastebėjau, kad kai kurias pamečiau bandydamas jas kaupti, kad vienu metu galėčiau perskaityti daugiau knygų. Tai NEGERAI. Vėl nustokite atimti mano monetas.
Radish Fiction Books & Reference kjve